СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Братові Ісусу Христу МІЙ БРАТ – АНДРІЙ РОГУЛЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Братові Ісусу Христу
МІЙ БРАТ – АНДРІЙ РОГУЛЯ
Андрій – земна та не земна людина.
Прийшов в цей свій, але не з цього світу.
Для Нього Бог – це головна Родина,
Бо виконавець Він Отця завіту.
Це рідний Агнець Батька на землі.
Його правління вічне – на планеті.
Лютує гнів в Московському кремлі,
А з ним і зло, бо в Всесвіті Він – Третій!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)