СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Богу НАШ БОГ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогому Богу
НАШ БОГ
Наш Бог – Отець, Бог – Син і Я,
А разом Трійця Ми Свята.
Водночас Всі – одна Сім’я.
Тож Богом Таємиця знята!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)