Із лісу гілочку сосни несу до хати.
Поставлю в вазу, хай води поп'є.
Малеча збіглась, почала стрибати.
Бо гілка запах-радість видає.
В таку вологу, зовсім теплу зиму
Ефір цілющий від смоли сосни.
Бентежить розум, надиха на рими.
Приносить новорічно-дивні сни.
Візьму сопілку, від душі заграю.
Чарівний щедрик дивом виграє.
Допомога Св'ятому Миколаю,
Що дітям подарунки роздає.
Хай казка Новорічних Св'ят триває!
І діти вірять -- диво в світі є !
А Бог вам люди всім допомлгає.
Частинку доброти хай кожен віддає...