СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святій Трійці
НЕБЕСНА ЛАСКА
Небесна ласка для Синів,
Дарована – Отцем-Творцем.
В Них на брехню немає слів,
Бо схожі серцем і лицем.
Святої Трійці – теж Рідня,
Святі Марія й Ангеліна.
В молитві до Отця щодня
Й Вони до Нього на колінах.
Небесну лаку Діти мають,
Щоб оживляти та судити.
А в хорі Ангели співають,
Бо лиш для Бога треба жити…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)