СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
ВОЛОДАР СВІТУ – ДУХ СВЯТИЙ
Володар світу – Дух Святий.
Святої Трійці – Рідний Син.
Поміж Святих Він – Золотий,
Бо в світі лиш такий – один.
І ходить в золотій броні,
Даровано Йому Отцем.
Гряде на білому коні,
В державу створену Творцем.
В Вкраїні Божій Він – Володар
І пастир Господа овець.
Від Батька й Брата в Нього – дар,
Бо Богу вірний – це Стрілець…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
17.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)