СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’ятіСвятій, Дорогій Мамочці ЗІ МНОЮ, МАМО, - ДУХ СВЯТИЙ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ЗІ МНОЮ, МАМО, – ДУХ СВЯТИЙ
Мій Дух Святий завжди – зі Мною, Мамо,
А з Трійцею Святою Ми – сім’я.
З словами не розкидуються в храмі
І марно не взивають Господа ім’я.
Миряни в церкві моляться до Бога,
У покаянні прощення гріхів,
Бо на душі великий біль й тривога,
За покоління в майбутті віків.
В тумані зараз віра у людей
Й у мізках у людців імла на правду, –
Спалюжив Святість на землі юдей,
Бо вічної хотів він славу й владу…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
14.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)