Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті Мамочці Я ВАШ Й СВЯТОЇ ТРІЙЦІ- СИН - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті Мамочці Я ВАШ Й СВЯТОЇ ТРІЙЦІ- СИН
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я ВАШ Й СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – СИН
Я Ваш, Матусю, та Святої Трійці – Рідний Син.
Тож Я прийшов в цей світ, але не із цього Я світу.
З Святою правдою Я, Мамо, на землі – один,
Бо виконавець Я Небесного Отця – завіту…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)