СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ТРИНАДЦЯТОГО ГРУДНЯ – ЦЕ РІЗДВО
Тринадцятого грудня, Мамо, – День Народження Христа.
Величну Днину святкуватиме уся планета.
А в Україні Божій всі Йому поклоняться міста.
Це передбачення для світу – Господа Поета…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.12.2019 р.
Написано вночі – 02:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)