Ніч накрила зоряним крилом
І поля, і ліс, і все довкола.
Загорнула втомлене село,
Й місяць виплив із-за хмар споквола.
Казку ночі тиша обняла,
Поки сонце із-за гір устане,
Щоб трава росою упилась,
А вітрець доп’є її устами.
14.12.2017.
Ганна Верес (Демиденко).