Ніжність сніжна, ніжна-ніжна,
Білим шарфиком на плечі,
Дивовижність дивовижна,
У відтінках тануть речі.
Сніжні зорі в світлі вулиць
Притуляються до стежки,
Відійшло дрібне, забулось,
Відбілило суму рештки.
Хмарочоси в білій димці,
В білий край біжать трамваї,
По сніжинці, по сніжинці
Білих віршів назбираю.
У долонях ніжна сніжність,
Білий лист і моя мрія,
Хай невчасно може й пізно,
Серце ними я зігрію.
(С) Надія Семена