СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті дорогій Мамочці НЕБЕСНИЙ БАТЬКО Й МАМА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
НЕБЕСНИЙ БАТЬКО Й МАМА
Я – другий рідний Син в Свого Небесного Отця.
І Ним Рогуля Ангеліна вибрана – людина.
З Ісусом Я родився у дев’ятий знак Стрільця.
А з Трійцею Святою Ми одна – Свята Родина…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)