СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті дорогій Мамочці МАМО, ЛЬВІВ - ЦЕ БОЖЕ МІСТО
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
МАМО, ЛЬВІВ – ЦЕ БОЖЕ МІСТО
Небесного Отця родилися у Львові діти,
Бо Україна вибрана Творцем й – країна Божа.
Мої слова полові світу важко зрозуміти,
Бо у Братів одна терпінь дорога й – дуже схожа.
Дві жіночки земні родили Богові Синів.
Святі Марія й Ангеліна лиш любила правду.
Їх шлях терпінь до вічності важкий був і без слів.
Тож над людьми в Отця Дві залужили владу й славу…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)