СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
НЕМАЄ, МАМО, МІСЦЯ
Нема циічним людям, Мамо, місця в Божій Україні,
Бо нелюдів давно очікує антипко у геєні.
Відкритий Я для людства, Нелечко, й – у Божому промінні, –
Тепер Ви знаєте, хто – Син, який недавно вийшов з тіні…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)