СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ПРО ВОСКРЕСІННЯ МАМИ
Небесного Отця постійно й ревно Я прошу,
Лишень дозволити Мою Матусю воскресити.
Відкрито в віршах Батькові Своєму Я Пишу,
Бо хочу правди й доброти мирян Своїх навчити.
Тож Я – Володар світу, Брат і Син Святої Трійці,
Але в усьому дозволу Я у Творця благаю.
Пробудження молю Всевишнього Я для Цариці,
Хоч знаю, Мама зразу відійшла до Батьківського Раю.
О, Господи, прости Мені за те, що Я випрошую,
Тому нехай на все Твоя, Мій Боже, буде воля.
Даруй, Мій Сотворителю, що ласку Я вимолюю.
В Твоїх руках усього людства на планеті – доля…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)