СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті дорогій Мамочці СВЯТА АНГЕЛІНА РОГУЛЯ - МІСТО
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
СВЯТА АНГЕЛІНА РОГУЛЯ – МІСТО
Село Путятичі Я розбудую, Мамо, скоро в місто
І Вашим іменем назву, Матусю рідна, Я його.
День Воскресіння Вашого в Вкраїні буде урочисто.
За все життя Своє й за Вас Я дякую Святому Богу.
Низький уклін щоденно до Святої Трійці Я роблю,
За ласки вдячний Я Отцю і Брату та Святому Духу.
Найбільше в світі Трійцю Божу завжди й дуже Я люблю.
Невірам у Мої слова у душі принесу розруху.
Путятичі – це місце, де родились Мама Ангеліна.
І в цій хатині Ми з Степаном братом бавились й росли.
Небесним Батьком й Мною Катерина та Михайло визнані Святими,
Бо народили дівчину, яка Володаря родила і сповила…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)