СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті Мамочці БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ
Блаженний, Мамо, той мирянин, хто не бачив, а повірив
Тому, що віра в Бога у людини сильна має бути.
І через те, Творитель Вам Моє народження довірив,
Щоб вічну славу та любов терпіннями змогли здобути.
Я Бога Син і Бога Брат Вам обіцяю, рідна Мамо,
Що скоро заберу до Себе в Київ у Свою столицю.
І Вашим іменем Я у державі розбудую храми,
А Вас Я воскрешу й одіну в нашу вічну багряницю…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)