СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті Святій Мамочці ДО СПОКОНВІКУ БУДУ З ВАМИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ДО СПОКОНВІКУ БУДУ З ВАМИ
До споконвіку буду з вами, діти,
Лишень моліться до Святої Трійці.
Не всім Моє писання зрозуміти,
Полови душі в пекло йдуть в служниці.
Земля Господня не приймає зло
І нелюдям нема куди подітись.
Я не візьму їх під Своє крило,
З дияволом лиш пеклі їм зустрітись.
Антипкові при владі зараз – слуги,
Не знають горя та керують світом.
Керманич в Україні – недолугий,
Втупив в двобій із сьомим вітром.
Володаря семи вітрів не знає,
Святе Письмо воно теж не читає.
Тож заповіти Бога зневажає,
В гордині й славі він своїй літає.
До споконвіку будемо з людьми,
Узявши з Мамою під Свій покров.
А правду збережем з зерном від тьми,
Хоча було пролито Брата Кров…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)