СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується світлій пам’яті Святій МамочціЯ РОЗУМІЮ МОВУ ПТИЦІ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я РОЗУМІЮ МОВУ ПТИЦІ
Я розумію, Мамо, мову птиці.
Сьогодні підійшли до Мене гуси,
Щоб Я набрав їм воду їз криниці
І дав попити, як було в бабусі.
Напитися джерельної водиці,
Гусак повторно запитав, чи можна?
Я зрозумів: про зміни у столиці,
Бо правда Господа – непереможна.
Слуга диявола всім щиро бреше
Й збагачується у Вкраїні Божій.
Казки розказує, що буде легше,
Здавати Україну, Зе, – негоже!
Це гріх великий й кара Божа – роду
І вороття назад уже немає.
Олжа – про мир в країні та народу, –
Твоя команда правду не зламає.
Держава Україна вічна, бо – Небесного Отця!
Земля планета – це творіння нашого Творця!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)