тут нічого ловити окрім
рикошетних куль і евакуаторних хвиль
тут нічого ловити передай всім
нагорода не варта цих незграбних зусиль
тут нічого ловити а втім
в стоянні на місці і ще менше змісту
тут нічого ловити окрім
розгублених поглядів примар цього міста
і ще більше свободи ну й нехай
я певен ми впораємось з цим викликом долі
і ще більше свободи вибирай
в каталозі грат з'явився новий колір
і ще більше свободи нам на чай
щоб часом не прийшло в голову кусати ці руки
і ще більше свободи тримай
ще більше в очі золотої пилюки
погляд в минуле кожен раз
це інший погляд з дещо іншим минулим
погляд в минуле коли час
тече як вода з піщаним намулом
погляд в минуле де нема нас
тільки наші відбитки на недопалках днів
погляд в минуле в котрий раз
вперся в попіл того чим я колись так горів
життя наче казка проте
уроки моралі зазвичай не гуманні
життя наче казка і веде
до щастя в швидкому засинанні
життя наче казка - казка де
все тримається на фокусі уяві і вірі
життя наче казка про те
що всі ми насамперед просто звірі