СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується пам’яті Мамочці Я НАРОДЖЕННИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я НАРОДЖЕННИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ
Народженний підтвердити Я справжній День народження Христа
Тому, що скоро істина у світі житиме та панувати.
В новій епосі аксіома Божа буде з чистого листа
Й Всевишнього Закони люди поважатимуть і шанувати…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.12.2019 р.
Написано вночі – 01:50
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)