Цікавий час.
І що ми за народ, за нація,
Що за політика у нас...
У виборця свідомого є дивний брат
Із дивним іменем… **-Електорат!
У нього невгамовно зрадлива рука,
Чомусь завжди веде до влади мудака.
Ні, не мужів державних, лише сциків.
Мабуть що розум в нього невеликий…
Понаповзають, понабігають гади, вівці, коні,..
Тримають розум у смартфоні,
Живуть одним лиш днем,
А потім все гори вогнем…
Страшна, тупа і агресивна біомаса,
Юродиві, ніхто і підераси,
І лизоблюди і ресторатор-аморал,
І сам «весільний генерал»,
Легкий на виклик, гармоністи,
Гвалтівники і уклоністи,
Маріонетки, ставленики, брехуни,..
Життя всім нам творять всі вони,
Таке життя, що скоро і впадуть штани.
Буде тариф нам і на воду і на газ,..
А завтра зранку прийдуть і по нас!
**-Електорат! Не мій ти брат!
Ти сам себе на палю посадив…
А щоб на ній ти вічно жив!