СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті дорогій Мамочці Я- ІЗ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я – ІЗ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ
Померла Мама Ранком,
Душа пішла до Батька.
Хрестив Я наостанку,
Отця мав дозвіл й Брата.
Підтвердив смерть Я Мами
Й підтверджу воскресіння.
Обняв Її руками,
Бо Батька Ми – творіння.
Я – із Святої Трійці,
Гріх й страх таке писати,
Але Я з чортом в бійці,
Не можу більш мовчати.
Коли пишу Я правду,
Вона зі Мною – тричі.
Святої Трійці славу,
Я втричі возвеличив.
Моліться, Люди, ревно,
До Мого Батька й Брата
І кайтеся душевно,
Душа Моя розп’ята.
Й страждає за Мирян,
За вас благає Бога,
Щоб зберегти краян,
Гряде нова епоха.
Настане оний час,
Бо зло Я знищу в світі.
Моліться повсякчас
Й живіть у страховітті.
Людці забули Бога
І страх свій загубили.
А Божа правда строга,
Серця всіх скам’яніли.
Я нелюд спопелю,
Полову скину в пекло.
Лиш Господа молю,
Про душі їх запеклі,
Щоб в вічному вогні
Були, як запіканки.
Жили завжди в брехні,
Диявольські приманки…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
01.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)