СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується світлій пам’яті Святій Мамочці НАМІСНИК, МАМА Й КИЇВ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
НАМІСНИК, МАМА Й КИЇВ
Заберу Я Матусю в столицю невдовзі, –
Біля Мене рідненька Ви будете завжди.
Тож про біль свій важкий Ви забудите зовсім.
Ви постійно ішли лиш до Божої правди.
Ви молились до Бога, як був Я у комі,
Богородицю Діву благали за Мене
І церкви обійшли у великій судомі.
Дитя Богом давно було благословенне…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)