СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується світлій пам’яті Святій Мамі АндріяПОСЛАВ ДО ВАС Я АГНЦЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамі Андрія
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ПОСЛАВ ДО ВАС Я АГНЦЯ
Послав до вас Свого Я Агнця, люди,
Як сказано: живих судити й мертвих.
Миряни в більшості забули: Я – усюди
І з Всесвіту планету можу стерти.
Тож Я зіслав на землю знову Сина,
Навічно пастиря для Свого стада.
Удруге вам даю Свою дитину,
Андрій – Володар і зерну розрада.
Зерно відсіє від полови Син,
Коли на трон вкраїнький сяде вічно.
А на землі такий, як Він – один,
Бо це Владика світу й Він – стоїчний.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)