СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я – АГНЕЦЬ БОЖИЙ
Я Агнець Божий, Мамо
І Ви померла ранком.
Було все, як в тумані,
Мов ніби наостанку.
В невістки на руках,
А в Сина на очах.
І не в старих роках,
Пішли на свій Ви шлях.
Дорога до Отця,
Тож Нелегка була.
Молились до Творця
Й душа у Вас цівіла.
Важке було життя,
Але Свій хрест несли,
Бо з Богом в Вас злиття
Й до правди завжди йшли.
Ви вибрана – Людина,
Вас визнано Святою.
Родили Богу Сина,
З Своєю добротою.
Ви берегли Дитя,
Не знали все про Нього
І про Його буття,
А Він Святий – Святого.
Володаря планеті –
Ви, Жінко, народили!
І Він у світі – Третій!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
26.11.2019 р.
Написано вночі – 02:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)