СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
МЕНІ ВАЖККО, МАТУСЮ
Мені Важко без Вас, Моя рідна Людино.
Я не можу думки поміняти Свої.
Розумію, що Ваша та Батька дитина
І з дияволом в Мене ідуть ще бої.
Запевняв Я Вас Мамо та й Я запевняю,
Що з Собою у Київ Я Вас заберу.
Тож про Ваше Спасіння Отця Я благаю
І не бавлюсь з людиною жодною в гру…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.11.2019 р.
Написано вночі – 01:10
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)