СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується дорогій Мамі (Нелечці) Я ВАС, МАМОЧКО, СКОРО ПОБАЧУ…
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я ВАС, МАМОЧКО, СКОРО ПОБАЧУ
Я Вас, Мамочка рідна, невдовзі побачу.
Обніму і до серця Свого пригорну.
І з подякою Богу Я ревно заплачу.
Бо не маю без Вас Я спокійного сну…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.11.2019 р.
Написано вночі – 01:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)