СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується дорогій Мамі (Нелечці) РОГГУЛІ А. М. ЛЮДИНА ПОМИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується дорогій Мамі (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ЛЮДИНА ПОМИРАЛА
Людина помирала,
А думала про Сина.
Невістку запитала,
Як Діку – це дитина?
Богданчик правнук, як
І, як твоє здоров’я?
Для Мене це був знак –
Це Мама Короля!
Мені читала вірші,
Але їх не писала, –
Тож в Тебе думки ширші
Й про гадку розказала.
Мені якось сказала,
Що поетеса – також.
Моє писання взяла,
В словах відчув Я дрож.
Мої читала книжки,
З сльозами на очах,
Бо правду Божу знала
Й про хрест свій на плечах.
І завжди говорила:
Писати правду Сину,
Потрібно мати дозвіл
І Божу треба силу.
Все буде Сину так,
Як скаже Наш Творець.
І ти побаш знак, –
Но Я вже був взірець.
Своїх Отця і Брата,
Майбутній Я Володар
І на Мені розп’яття
Й Святої Трійці Дар.
Не знала Мати те,
Що знаю Я давно.
Дитя її – Святе.
Вона Отця зерно.
МАТУСЯ ПОМИРАЛА,
ЛИШ БОГА ПРОСЛАВЛЯЛА!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)