СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується дорогій Мамі (Нелечці) НАЙРІДНІША ЛЮДИНА МЕНІ – МОЯ МАМА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
НАЙРІДНІША ЛЮДИНА МЕНІ – МОЯ МАМА
Найрідніша людина у світі Мені – Моя Мама.
Я Її оживлю, як отримаю ласки Отця.
На початку Я зло ліквідую з своїми вітрами.
Затверділи, як камінь в полови вкраїнські серця.
Заберу Вас у Київ із рідного Львова, Матусю,
Як омиюся в Раді Верховній Вогнем Я Святим.
І до Вашого лику, як нині Я знов притулюся,
Бо для Вас Я навічно залишуся Сином малим.
До Отця Ви пішли на розмову за Мене, рідненька.
Батько знає, що завжди молюся до Нього за Вас,
Бо любив й шанував Свою Нелочку Маму маленьку.
Воскресатиму Вас лиш у Богом відведений час…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)