Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується дорогій Мамі ВИ НАВЧИЛА, МАТУСЮ, У ПРАВДІ ЛИШ ЖИТИ ТА БОГА ЛЮБИТИ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується дорогій Мамі ВИ НАВЧИЛА, МАТУСЮ, У ПРАВДІ ЛИШ ЖИТИ ТА БОГА ЛЮБИТИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
ВИ НАВЧИЛИ, МАТУСЮ, У ПРАВДІ ЛИШ ЖИТИ
ТА БОГА ЛЮБИТИ
Ви навчили, Матусю, як Бога любити й у правді лиш жити.
Научали завжди аксіому Отця і свою поважати,
А в Неділю Святу одпочити й до Господа дому сходити
Й говорили Мені, щоб стареньких мирян і дітей шанувати.
Ви не взяли ніколи, рідненька, копійки в чужої людини,
Працювали з світання до ночі на трьох Ви постійно роботах.
Чоловік інвалід, дочка й син – у житті в головне це й єдине.
Все життя було Ваше в терпіннях, важке й за сім’ю у турботах.
Ви не знали, Матусю, яку народили дитину на світ,
Хоч молилися завше до Бога й Пречистої Діви Марії.
Ви і гадки не мали, що Божий – це плід і Його заповіт,
Лишень Божої ласки для Нього плекали: тож збулися мрії.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)