СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛОВА ОТЦЯ
Написане писання Мною,
Мого Отця – це все слова.
Моя душа пройшлась війною.
Гібрид війна – це світова.
Ті, що не бачать і не чують,
Як нагло Путін бреше в очі,
Вони йому телефонують
І в друзі просяться охоче.
Але Московія не друг,
Не визнає сестру і брата.
Негідники лишень навкруг,
Бо визнають антипка ката.
Чому – це кат? Чому не кат?
Це Ленін Вова й Путін Вова.
Для них блаженство – це теракт.
А правда йде з самого Львова.
Там народились Божі діти,
Бог Син Ісус й Андрій Володар.
Тож світом будуть володіти,
Бо Трійці це Святої – дар.
Для двох гібридів на землі,
Грядуть із пеклом теплі дні.
Не вийти їм уже з петлі,
Бо вічність буде у вогні.
Вкраїна житиме й радіти,
Вітчизні це Отця – завіт!
Ростимуть в буйноцвітті квіти,
Творець тому створив цей світ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)