СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
О, БОЖЕ, ДЯКУЮ ТОБІ
О, Боже Мій, Я дякую Тобі,
За те, що Я з Тобою розмовляю.
За спілкування в будь-якій добі,
Бо у той час про біль Я забуваю.
А біль душевний в Мене за Вітчину.
За те, що відбувається в Вкраїні.
За тризни й владу нашу ненависну,
За здачу тереторій України.
Пришвидши, Батько, Мій прихід до влади.
Це просить Україна та Твоє зерно.
Не роздаю поради, бачу зради.
Пишу давно: кермо іде в ярмо…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
15.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)