Надумала собі Гандзя грошей заробити.
"Усі їдут, буду й я старих заходити."
Стала вона вже валізу закордон складати,
Документи вже готові, про імідж подбати б!
Назбирала сукенок, спідниць і взуття,
Най не думают , що в'на - баба із села.
Поїхала іще Гандзя у салон краси,
Треба зачіску зробити, брови підвести,
А на руки манікюр, педікюр також,
Іще зуби лікувала, бо без них немож!
Тож відбула собі в місті цілий день не дурно,
Скільки грошей витратила, гарна і чепурна!
Приїжджає вже додому: -Боже, що тут є?
Її Йван разом із кумом горівочку п'є.
Зарізали в'ни пац'и Гандзю проводжати,
Аби мала до Берліну що з собов узяти.
Отож, Гандзю, доведеться ще попрацювати,
Щоб навести лад з пацитьом, поїздку відкласти!
Дала вона фори Йвану і кумові теж!
-" Не поїду! Бо без мене ви лише сп'ятесь!
Вже в Берліні я , напевно, так і не буду,'
Зато ви будете в мене завжди на виду!"