СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ЗНАЄ БОГ Й ЗНАЮ Я
Як цинічно дурив Президент Україну,
Знає Бог, знаю Я й україське зерно, –
Як брехливо здає українську хатину
І Всевишнього край у Моковське ярмо.
Не буває і миру в державі на зраді.
Неможливо військам відступати назад.
Так заради обіцянок роблять лиш гади
І тому на людців жде диявол і ад.
На дарованій Богом землі – ми усі.
Його дім ми не зрадимо зроду в житті.
Тож дітей ми хоронимо в Божій красі, –
Не залишу ніколи Я їх в забутті…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)