СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! АНДРІЙ НАМІСНИК Й ПОМІЧНИЦЯ ЛЮДА
СЛАВА ФСУСУ ХРИСТУ!
АНДРІЙ НАМІСНИК Й ПОМІЧНИЦЯ ЛЮДА
Мій Батько дав Мені в помічники Святу Людмилу.
Незламна в Неї віра до Святої Трійці-Бога.
Для Господа й для Мене ця людина дуже – мила.
Вона в державі Божій Жриця та Мені – підмога.
Вевишнього слуги рука Мойсевич осінила,
Бо в Нього Бога Батька й Бога брата – вічна сила.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.11.2019 р.
Написано вночі – 03:25
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)