НАМІСНИК І ЧУМА
Брехливі люди – це полова,
Святого в них в бутті нема.
Тож у житті не мають слова,
Для України – це чума.
Миряни жадні – це біда,
Тому Вкраїна у руїні.
Кермо само себе з’їда,
Ця влада пропаде в країні.
В Вітчизні знищу Я чуму.
Вкраїнці, вдумайтесь чому…???
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.11.2019 р.
Написано вночі – 02:10
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)