БІЙЦІ АТО Й НАМІСНИК
Я бачив, як горів хлопчина в танку,
Вогонь відчув Я на своєму тілі.
Води Я випив зразу повну склянку,
Ці дії для людців не зрозумілі.
Мій син горів та в ворога стріляв
І вцілив у броньовану машину.
Враїну він в вогні благословляв,
Любив життя, а більше Батьківщину.
Я бачив в танку, як горів хлопчина,
В середині там пломеніло все.
Була дитина з синіми очима, –
Московію ніхто вже не спасе.
Немарно Я побачив це видіння,
Останні доживає дні Росія.
Синів вшаную всіх під час правління.
Бійці, до Вас звертається Месія…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.11.2019 р.
Написано вночі – 02:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)