НАМІСНИК І ЦВІРКУН
Московія немає слова,
Бо це держава – брехунів.
Це не країна – це полова
І зборище для цвіркунів…
Назвалася гарантом й братом
Й анексувала Крим в Вкраїни.
Зайшла з солдатом з автоматом
Й завдала горя Україні.
Недумав Вова про народи.
Забуло бидло і про Бога.
Тож він негідної породи
І в нього в пекло лиш – дорога.
Хто біль наніс зерну в Небесного Отця хатині,
Усі держави світу будуть в вічній домовині…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.11.2019 р.
Написано вночі – 01:55
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)