НАМІСНИК Й УКРАЇНСЬКА МОВА
На українській мові розмовляє Трійця –
Це Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий і Я.
Спілкується на мові Господа і Жриця.
Ми разом всі Небесного Отця – Сім’я.
Мойсевич Люда – перша після Мене у Творця державі.
До нашого знайомства Ми прожили дні свої криваві.
Лиш рідна Божа мова скоро буде в світі.
А Україна з нею будуть в буйоцівітті.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.11.2019 р.
Написано вночі – 02:25
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)