Я ЗНОВ ДАЮ МЕСІЮ
Я спопелю у світі зло,
Полову від зерна відсію,
А душі в пекло у ярмо.
Даю, миряни, знов Месію.
Свого Ісуса вам зіслав,
Ви підло розіп’яли Сина.
Андрія зараз Я послав,
Теж рідна – це Моя Дитина.
Його правління буде вічне,
Вкраїну правдою засіє.
Для нелюдів воно – трагічне.
Людці кричать: прости Месіє.
Андрій лиш виконавець – волі,
Святої Трійці й Батька Свого.
За болі в серці вдячний – долі,
Що Сином став Отця Святого.
А біль у Нього – за Вкраїну,
За рідний люблячий народ.
За солов’їну, бо – в руїні,
За люд, бо – вартий нагород.
За сина й дочку на війні
І за Вітчизну, бо – без влади.
Слуга диявола у ній,
Лиш друзям роздає посади.
Чортяко, Богові покайся
І ревно прощення проси.
Володаря лиш дочекайся,
Читай Письмо й чуй голоси…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)