УКРАЇНА Й АГНЕЦЬ БОЖИЙ
І буде Україна процвітати,
Як Агнець вступить у свої права.
Не буде більше люд її страждати,
Бо Господа вкраїнська – це держава.
В Святім Вогні Він зійде на престол.
Земля здригнеться на усій планеті.
Науки Божої та правди – це Апостол.
Творця – це Син і Він у світі –Третій.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.11.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)