ПРОСТИ МЕНЕ, МІЙ ОТЧЕ
Прости Мене, Мій рідний, Отче,
За думку, що неварта слова.
Твоє Серденько правду хоче,
І українська – рідна мова.
А Україна – рідний дім.
Ти за зерно Своє в тривозі.
Твої Сини родились в нім,
Твій Агнець, Боже, у дорозі.
На трон Вкраїнький зійде Він
В великій величі та славі.
Не буде в світі більше війн,
Бо пропадуть усі лукаві…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.11.2019 р.
Написано вночі – 01:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)