НАМІСНИКА ЗЕРНО
Ти вже прокинувся, народе Мій,
Зберігся ще в порохівницях порох…???
Пора іти з дияволом у бій,
Бо виріс в нас гібрид Московський ворог.
Тож продались людці вкраїнські чорту,
Антипка до керма обрали свого,
Бо захотіли кращого комфорту
Й усі забули Господа Сятого.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
31.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)