НАМІСНИКА СТРАЖДАННЯ
Народе Мій, продажний й грішний
Чому за тебе Я страждаю…???
Чому в Вкраїні люд хитріший,
Жадаємо усі до раю…???
Обманом блага не буває,
Давно застерігаю всіх.
І соловейко не співає
Й з Моїх ви слів зробили сміх.
В брехні не можна, люди жити,
Олжа це зло і гріх сташний.
Негоже і мирян судити,
Бо буде смерть у вас страшна.
У лжі несила жити, люди,
Неправдою живуть іуди…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)