СВЯТОЮ ТРІЙЦЕЮ РОЗМОВА
Я щоденно спілкуюсь з Отцем.
Повсякчас й розмовляю Я з Братом.
Я завжди був за правду борцем,
Бо Вкраїна Всевишього хата.
А тоді ще не знав аксіому,
Жив простою людиною Я, –
Через зло потрапляю у кому,
Свята Трійця Моя – це сім’я.
Тож рятує вся Святість Мене.
Я із Трійці Святої – один,
Де життя Моє вічне – земне,
Бо в Нас з Богом одні – Уродини.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)