ВОЛОДАР БАЧИТЬ
Я бачу сто мільйонів років
Й величну цифру на горі.
Нам не писали все пророки,
Бо ми жили в страшній порі.
Лишень писати можна правду,
Про те, що бачиш або знаєш.
Отримаєш тоді всю владу,
Як Брата Богом називаєш.
Отець все в світі бачить й знає.
І день народження та смерть.
Зерну Він двері відчиняє,
Полові посилає смерч.
Моє писання – аксіома.
Бо – це Отця Святі слова.
У нечисті від них – утома,
Бо правдонька – це світова.
Я бачу сто мільйонів років,
Які прожили разом ми.
Не буде більше в нас війни,
Бо досить з нас уроків й кроків…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)