НАМІСНИК ТА ПЛАНЕТА
Зупинися, плането, у війнах,
Вже замучена наша земля.
Україна давно – не спокійна,
Після вторгнення чорта з кремля.
Горе й плач матерів за дітей,
Лишень ранком і вечером сльози.
І з Донбасу чекаєм вістей,
А прогнози, що нам йдуть загрози.
Тож Московія слова немає,
Завжди бреше й брехала вона.
Світові всі надбання ламає,
Бо ходяча – це в світі труна...
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
26.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)