МОЛІТЬСЯ ЩИРО
Моліться, люди, ревно Богу,
За себе й за своїх дітей.
Просіть в Отця про допомогу
Не зводячи з Творця очей.
А за гріхи страшна покара,
Очікує земну планету.
Надвиснуть скоро чорні хмари,
Повірте Божому поету.
Мій день настане, діти, швидко.
Я зійду на Вкраїнський трон.
І вам за себе буде гидко,
Бо сльози бачили ікон.
Земля здрегнеться вже небавом,
Бо посланця прихід – навічно.
До Бога ставились недбало,
У Нього в дома та публічно.
Моліться щиро до Отця, –
Я нечисть ліквідую в світі.
Ненависні у них серця,
Хай доживають в страховітті…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
26.10.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)