ТУРЕЧЧИНА Й НАМІСНИК
Чому, Туреччино, забула Бога
Й жінок розстрілюють твої солдати….???
В зерна Мого за світ уже – тривога,
Бо люди матір мають шанувати.
А полоненним голови зрізають,
Чому й за, що такий великий гріх…???
Всевишнього Закони зневажають
Й кіно знімали ще на страх і сміх.
В Туреччини прогрішення – велике
І Я таке ніколи не прощу –
Це поведінка непристойна й дика.
Мирянам праду Я лишень пишу…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.10.201 р.
Написано вночі – 01:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)