Онуці Богданці в день народження
Золота пора осіння -
В ній зродилося насіння
Бурштином та серебром
Миром, щастям і добром.
Постаралася природа
Н»ад своїм проектом «Бодя»:
Незвичайність і чарівність
Красота і велич, стильність,
Милість, ніжність, ласка божа,
Всім привітна і пригожа -
Рідним, близьким і знайомим:
Вогник радості у домі,
Сонце ясне, місяць милий,
Вітер тихий і звабливий,
А на щічках морозець,
У взаєминах - взірець.
Тату й мамі, свойму брату
У стосунках, як на свято,
Діду й бабі, всій рідні
Щиро рада в усі дні.
Дід онуку дуже любить
І при зустрічі голубить,
В день народження вітає
Щастя, радості бажає,
Здоров’я тобі й довголіття,
Нехай сонце завжди світить,
В небесах мигтять зірки
На добробут й на віки!
22.10. 2019 р., Київ
*
Богданочке Поздравление
от австралийского дедушки
(Экспромт)
ВИЛ ВАСИЛЬЕВИЧ ПОЛИЩУК
Прошло уж 18 лет
Когда случились чудо
Явилась ты на белый свет
На радость близким людям.
Бывает в жизни только раз
Подобное явление.
Я от души хочу тебя
Поздравить с днем рождения!
Австралия, Сидней, 22.10. 2019